Om oss

Våra frisörer har utbildningsbevis eller är under utbildning under överinseende av en mästare. Vi garanterar goda yrkeskunskaper och seriösa villkor för våra frisörer.

När du anlitar oss vet du alltid att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd som kund. Du vet också att vi betalar avtalsenliga löner och betalar alla lagstadgade avgifter. Vi uppfyller de arbetsmiljökrav som förväntas.

Våra frisörer innehar frisörlicens som borgar för seriöst företagande och de bästa yrkeskunskaper.

Berit är salongsägare och du kan nå henne på berit@harosant.se eller på 070-688 14 74

 

BOKA TID: 0451-105 00 eller direkt på internet.

Boka tid online
Berit Hårosånt

Berit

Dam- och herrfrisörmästare med lång erfarenhet som salongsägare. Berit har ett flertal diplomutbildningar runtom i Sverige liksom i London, Paris och Chicago. Utbildad hårolog och av Goldwell diplomerad färgexpert.
Berit har av Frisörernas yrkesnämnd utfärdad frisörlicens.

Elin B Hårosånt

Elin B

Frisörgesäll med frisörlicens utfärdad av Frisörernas yrkesnämnd. Jobbat på HÅROSÅNT sedan 2012. Utbildad långhårs- och löshårsexpert inom bl a Hairtalksystemet.

Goldwell färgexpert.

Elin-Johanna N Hårosånt

Elin-Johanna N

Frisörgesäll med frisörlicens utfärdad av Frisörernas yrkesnämnd. Löshårsutbildning inom Hairtalksystemet. Välutbildad frisör med ett brett register.

Elin-Johanna N Hårosånt

Maja

Vårt senaste tillskott. Kreativ och duktig frisör som kompletterar vårt proffsiga team. Löshårsutbildning inom Hairtalksystemet.

Kontakta oss

Om du vill boka tid, vänligen ring eller boka själv online. Om du har andra frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Boka tid

Vill du att vi kontaktar dig?